top of page
IMG_5661.jpeg

Gestoomde vleesmaaltijden

Hert, eend of lam.

Een complete hondenmaaltijd. De worst bestaat uit de ideale mix van 55% spiervlees, 20% orgaanvlees en 20% fijngemalen bot en kraakbeen, aangevuld met 4% rijst en een vitamine-mineralenmix, zodat je hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft uit het voer kan halen. Deze maaltijd is niet alleen gezond, maar ook nog bijzonder lekker: ze zijn gemaakt van verse ingrediënten. Je hond geniet van de volle smaak van vlees.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Leader Hondenvoer

hondenvoer geschikt voor iedere specifieke levensfase, met pure en natuurlijke ingrediënten:

- 100% natuurlijk!
- Zónder mais, soja, bietenpulp en tarwe!
- Bevat hoge doseringen glucosamine en chrondoïtine

- Volledige transparantie in ingrediënten

Voeding zoals de natuur het bedoeld.

Het Leader-assortiment is ontwikkeld door dierenartsen en elk natuurlijk ingrediënt wordt waar mogelijk zorgvuldig geselecteerd bij lokale leveranciers. Het resultaat is een uitstekende verteerbaarheid en voedingskwaliteit. Leader wordt samengesteld op basis van hoogwaardige ingrediënten die goed zijn voor uw hond en er werkelijk toe bijdragen dat de hond zijn hele leven actief en gezond blijft. Elk ingrediënt wordt vanwege de specifieke eigenschappen voor elk type Leader voer geselecteerd.

Niet alleen zijn de ingrediënten zeer specifiek geselecteerd voor het type hond, de leeftijd en het gewicht. Ook de verhoudingen zijn nauwkeurig uitgekiend, zodat elke hond precies krijgt wat nodig is.

Leader hondenvoer

Go Native hondenvoer

Buitengewone topklasse granenvrije hondenvoeding

Go Native hondenvoeding combineert de best beschikbare superfoods en plantaardige ingrediënten met 70% vlees of vis. Altijd zonder granen. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en hebben een positief effect op de gezondheid en spijsvertering.

De familie Connolly produceert al meer dan 100 jaar de beste kwaliteit voer voor honden op basis van alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten van de glooiende weidevelden in Co. Kilkenny, Ierland.
Met deze 100 jaar kennis en ervaring, en de volle aandacht van de familie, ontwikkelden ze de uitzonderlijke reeks producten Go Native-hondenvoer. Om de kwaliteit te garanderen is niets uitbesteed in het productieproces.
Vakkundige voedingsdeskundigen en dierenartsen ontwikkelden de recepturen in speciaal voor dit doel gebouwde faciliteit in het hartje van het Ierse platteland. Alle soorten worden met zorg bereid in de eigen keukens - speciaal voor die dierbare viervoeter in uw leven.

et als mensen zijn honden niet gebaat bij voeding die kunstmatige ingrediënten bevat en goedkope vulstof met veel zout en vet. Daarom is de missie bij de Go Native hondenvoeding om de hond alles te bieden dat zo gezond en natuurlijk mogelijk is. Zo bied je jouw hond dezelfde kwaliteit als de voeding die je voor jezelf kiest.

Go Native hondenvoer

bottom of page